duminică, 21 martie 2010

Sange pentru Mile- E rândul nostru să-l ajutăm!


Pentru ca nu-mi vine sa cred, pentru ca pina sa aud la stiri sau sa citesc in presa am vazut strigatul de ajutor pe blogul colegului meu Cougar- Andi Tutescu si pentru ca numai cind curge singe din noi, lumea intelege ca si noi, cei care lucram in presa, sintem oameni imi sustin colegii de breasla in incercarea de a-l ajuta pe Mile.

Starea de sănătate a jurnalistului Mile Cărpenişan s-a îmbunătăţit uşor, dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de ajutor. 
Vineri seară, corpul său a început să răspundă tratamentului care i-a fost aplicat de medici, iar organele sale interne s-au repus în funcţiune, după ce vineri doar aparatele îl mai ţineau în viaţă.
Pericolul nu a trecut însă, următoarele zile fiind decisive pentru soarta fostului corespondent de război. Mile Cărpenişan a fost internat în Spitalul Judeţean Timişoara cu diagnosticul de septicemie şi hemoragie internă.
El a ajuns în această stare din cauza unui furuncul, au declarat pentru Ziare.com surse apropiate familiei.
Mile Cărpenişan are 34 de ani şi a fost mai bine de 10 ani corespondent al unor posturi TV, realizând numeroase reportaje din zonele de război. În 2008, Cărpenişan a încheiat colaborarea cu aceste posturi rămânând un freelancer de mare talent.
Medicii au declarat ca starea lui Mile s-a imbunatatit cu "doua degete", dupa cum a anuntat Andi Tutescu pe blogul sau. Mai multe detalii aici: http://coralfields.blogspot.com/2010/03/post-pentru-presa.html
HAI, Mile!

Niciun comentariu: