luni, 20 iunie 2011

La multi ani, Andrei !


Sa-ti fie viata plina de zambete, de visuri implinite si de oameni la fel de speciali ca tine si parintii tai. La multi ani, Andrei :) !

Pentru multi dintre noi este important sa avem copiii sanatosi, sa aiba cele mai bune rezultate si, uneori, ne suparam daca nu au rezultate remarcabile la scoala.  Pentru Nicu si Vera,  parintii micutului Andrei, Andru asa cum obisnuiesc eu sa-i spun, dorinta cea mai mare este ca ei sa ii fie parinti pentru toata viata, iar nota maxima sa o obtina  la examenul de VIATA!!  Cu siguranta stiti cu totii despre cine si ce vorbesc. Andrei Stefan Tudorache copilul care maine implineste 6 anisori de chin. Copilul care ar fi trebuit sa vina pe lume sanatos, dar a carui viata s-a schimbat din cauza unei erori medicale. Copilul care sufera de paralizie cerebrala si epilepsie, dar care are o forta si o dorinta de viata extraordinara si totusi este copilul care daca plange, sau daca il doare ceva, nu stie sa spuna, pentru ca nu poate sa vorbeasca. Copilul cu zambet strengaresc, rasfatatul tuturor celor care apuca sa-l cunoasca si care, nu stie cum este sa se joace cu alti prichindei, nu stie cum arata o clasa de gradinita si pe care parintii ar trebui sa il pregateasca pentru scoala. Mai mult, este copilul care depinde de noi. Nu vrem sa ne imaginam ce-am face noi daca intr-o  buna zi am afla de un diagnostic cumplit al cuiva drag. Poate al copilului nostru?! …NU!NU se poate!...
Orice ajutor de binevenit. Este momentul sa ne unim fortele pentru un copil extraordinar care nu trebuie sa mai fie suparat, caruia nu trebuie sa i se mai citeasca tristetea pe chip sau ochii sa-i joace in lacrimi, copilul care cel putin de doua ori pe an trebuie sa mearga la recuperare la o clinica din Ucraina.
Cont in LEI: RO64RZBR0000060005300291;
EURO:RO30RZBR0000060010136644 - Raiffeisen Bank! (Titular conturi : Tudorache Nicolae Petrisor Telefon : 0724.514.658)




















“Sa dea Dumnezeu ca toti copiii din lumea asta sa fie bine, ca sa fie si al meu”. Asa se roaga tot timpul Veronica Tudorache, mama micutului Andrei.

Niciun comentariu: